ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Russian Turkish

23 грудня 2019 року розпочалась навчальна практика здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва».

На базі лабораторного комплексу кафедри технологій переробки та зберігання с.-г продукції здобувачі визначали параметри основних технологічних операцій переробки технічної жирової сировини тварин різних видів, якісні та кількісні показники якості жиру, а із витопленого продукту власноруч виготовили натуральне мило.

Здобувачі вищої освіти також ознайомилися із основними технологічними операціями виготовлення м'ясних напівфабрикатів та особливостями підготовки основної та допоміжної сировини.

На практиці було проаналізовано готову продукцію різних торгових марок. Встановлено вміст солі у м'ясних напівфабрикатах, співвідношення тіста та фаршу у пельменях, проведено якісне визначення крохмалю у начинці в чебуреках.

Автори: Ушакова С.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (24.12.2019)